ת"א
בית המשפט המחוזי חיפה
|
12805-12-11
08/12/2011
|
בפני השופט:
ישראלה קראי-גירון
|
- נגד - |
התובע:
1. מרקא רעננה בע"מ 2. אנבל תעשיות מזון בע"מ
|
הנתבע:
1. יוסף טוכנר 2. חנה טוכנר
|
|
החלטה
א.בפני שתי בקשות שהגישו המבקשות בד בבד עם הגשת תביעה עיקרית (כספית) כנגד המשיבים לחייבם לשלם להם סך של 4,000,000 ₪.
בבקשה אחת עותרות המבקשות לעכב יציאתם מן הארץ של המשיבים.
בבקשה השנייה עותרות המבקשות להטיל עיקולים זמניים על נכסי המשיבים עד לגובה סכום התביעה אצל המחזיקים המפורטים בנספח א' לתביעה.
ב.לאחר שעיינתי בתביעה העיקרית על נספחיה ובבקשות על נספחיהם ולאחר ששוכנעתי כי התקיימו התנאים הנדרשים בשלב זה להוצאת צווים זמניים במעמד צד אחד אני נעתרת לבקשות ומורה על עיכוב יציאתם מן הארץ של המשיבים בשלב זה ועד למתן החלטה אחרת בדיון אשר יתקיים במעמד כל הצדדים בפני ועל עיקול זמני על הנכסים שיפורטו להלן עד לסך של 4,000,000 ₪:
עיקול זמני ברישום על זכויות המשיבים בנכס בגוש 10613 חלקה 160.
עיקול זמני ברשום על רכב מס' 24-660-66 ועל רכב מספר רישוי 91-471-68.
עיקול זמני על כספים המגיעים ו/או שיגיעו למשיבים מהמחזיקים או מי מהם והמוחזקים או עתידים להיות מוחזקים עבור המשיבים בחברת "אס.בי.אי תעשיות מזון בע"מ" ח.פ. 511732695 ובחברת "סיבוס ארוחות עסקיות בע"מ" מרחוב המחשב 8 נתניה ובחברת "תן ביס בע"מ" ובחשבון הנתבעת מס' 3 בבנק לאומי סניף יהודה הלוי 3 תל אביב.
ג.לצורך ביצוע צו עיכוב היציאה מן הארץ הזמני אני מורה למבקשות להמציא שמות המשיבים באותיות לטיניות ובמידת האפשר מספרי דרכון כדי לאפשר זיהוי המשיבים לצורך ביצוע צו עיכוב היציאה מן הארץ.
ד.אני קובעת דיון במעמד הצדדים ביום 11.12.2011 שעה 11:00.
ה.אני מורה כי המבקשים ימציאו העתק בקשותיהם, תביעתם העיקרית והחלטה זו לידי המשיבים עד היום 8.12.2011 שעה 14:00.
ו.הצווים הנ"ל יכנסו לתוקפם רק בתנאי שהמבקשות יפקידו בקופת בית המשפט סך של 40,000 ₪ או ערבות בנקאיות על אותו סכום או ערבות צד ג' מספקת אחרת להנחת דעתי להבטחת תשלום פיצויים בגין כל נזק אשר ייגרם בגין הוצאת הצווים וכן ימציאו התחייבות כנדרש בתקנה 365 (א).
ניתנה היום, י"ב כסלו תשע"ב, 08 דצמבר 2011, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת